Pasta serowa

Pasta serowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • smietana 18%

    1-2 łyżki
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    1 szczypta
  • twaróg

    20 (śmietankowy)
  • ser żółty

    5 (ostry)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Pasta serowa

Ser żółty zetrzeć na drobnej tarce. Połączyć z twarogiem i śmietaną. Przyprawić do smaku solą ziołową. Pasta doskonała jest do smarowania białego oraz ciemnego pieczywa.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

rakow2
rakow2 21.10.2010 15:47
czasem robię podobną na kanapki
Barbara55 18.09.2010 13:54
super na kanapki
marta639 17.09.2010 15:18
Polecam ten przepis.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat