Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z sosem tatarskim -kanapkowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

konserwa rybna w pomidorach 1 szt
jajko 2 szt
twaró 20 dag
cebula 1/2 szt
sos tatarski 2 łyżki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
ogórek konserwowy 3 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z sosem tatarskim -kanapkowa

Rybę wyciągamy z puszki i ugniatamy widelcem, dodajemy posiekaną drobno cebulkę. Ogórki kroimy drobniutko. Ser kruszymy i dodajemy do pasty. Jajka ugotowane na twardo siekamy drobno. Mieszamy wszystko dobrze na gładką masę. Dodajemy sos tatarski.Mieszamy. Doprawiamy sola ,pieprzem do smaku. Chłodzimy i podajemy z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magdziorka6 21.07.2013 12:02
bardzo ciekawa
Sylwia26 21.07.2013 09:54
musze wypróbować :)
cukiereczek 21.07.2013 09:00
wspaniała pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak