Pasta kanapkowa z ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    3 łyzki
  • koperek

  • ogórek kiszony

    2 szt
  • sól

  • chleb wieloziarnisty

  • masło

  • ser biały

    20 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twarożek ucieramy ze śmietaną na gładką masę, ogórki kroimy w drobną kostkę.Dodajemy posiekany koperek.Przyprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy.
Chleb kroimy na cienkie kromki, smarujemy masłem, a następnie pastą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (43)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 12.11.2012 08:06
bardzo lubię
bursztynek 15.09.2012 21:05
ciekawe, z ogórkiem jeszcze nie robiłam
wiola333 05.08.2012 10:08
pycha
Norgiusz 08.06.2012 12:37
mniam
Norgiusz 08.06.2012 12:37
mniam
Katarzyna59 13.05.2012 14:27
świetna
MagdaXXX 06.05.2012 19:23
no pycha
monika1968 03.05.2012 09:35
Pycha
Papryczka 24.04.2012 12:34
super smaczna
Angelika10 05.04.2012 00:19
pyszne kanapki ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat