Pasta jajeczno-paprykowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    3 szt
  • papryka czerwona

    1/4 szt
  • majonez

    1 czubata łyżka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i siekamy nożem. Następnie przekładamy je do miseczki, doprawiamy solą i pieprzem, a następnie ugniatamy z majonezem przy pomocy widelca. Do tak przygotowanej pasty dodajemy pokrojoną w kosteczkę paprykę i dokładnie mieszamy. Podajemy na pieczywie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (13)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smakowita 27.06.2012 18:58
same pyszności !
Małgosia6 03.03.2012 16:16
pycha
Ewelina47 01.03.2012 10:55
zdjęcie REWELACJA :)
Ewelina38 25.08.2011 19:11
pięknie podane
Wacław 25.08.2011 11:26
rewelacja !
Jolanta_P-S 27.05.2011 20:03
pysznie wygląda
Katarzyna/kate1980 14.04.2011 18:33
super napewno spróbuję
accee 13.04.2011 22:43
Polecam
ZEWA 13.04.2011 10:49
pycha
ZEWA 13.04.2011 10:49
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat