Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Szczypiorek cienki
pomidor mały 1 szt
majonez 5 łyżek
chrzan tarty 2 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
ketchup 2 łyżki
rzodkiewka 4 (czerwona)
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa

Kroki postępowania

1
Szczypiorek umyj, drobno posiekaj, dodajumytą i pokrojoną w drobną kosteczkę rzodkiewkę.
Krok 1 - Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa foto
2
Pomidora umyj i pokrój w drobną kosteczkę dodaj do szczypiorku i rzodkiewki.
Krok 2 - Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa foto
3
Jajka ugotowane obierz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach, dodaj do warzyw.
Krok 3 - Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa foto
4
Do warzyw i jajek dodaj majonez, ketchup, chrzan, sól i pieprz do smaku.
Krok 4 - Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa foto
5
Wszystko razem dokładnie wymieszaj i odstaw na pół godziny do lodówki. Smacznego!!!
Krok 5 - Pasta jajeczna z warzywami do pieczywa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 09.07.2013 21:27
PYCHA :):)
artur7 03.06.2013 10:15
fajna pasta
gosia56 03.06.2013 10:12
napewno pyszna
Megg 03.06.2013 10:00
lubię taką pastę, pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak