Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 szt
  • rzodkiewki

    1 pęczek
  • szczypiorek

    1 peczek
  • majonez

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i dokładnie rozgnieść widelcem. Rzodkiewki oczyścić i drobno pokroić lub użyć rozdrabniacza. Dodać majonez, wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Dodać posiekany szczypiorek. Wymieszać.
Smacznego :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela_K 30.09.2013 17:29
też robię taką pastę do kanapek na śniadanie pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat