Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
rzodkiewki 1 pęczek
szczypiorek 1 peczek
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem

Jajka ugotować na twardo i dokładnie rozgnieść widelcem. Rzodkiewki oczyścić i drobno pokroić lub użyć rozdrabniacza. Dodać majonez, wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Dodać posiekany szczypiorek. Wymieszać.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela_K 30.09.2013 17:29
też robię taką pastę do kanapek na śniadanie pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak