Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
rzeżucha 1 garść
olej z awokado 100 ml
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzeżuchą

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.

Do jajek dodajemy rzeżuchę oraz oliwę. Blendujemy.

Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 19.04.2017 21:44
idealna do pieczywa
Aleksandra/Olcia 19.04.2017 18:06
śniadanko idealne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak