Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
pieczarki 30 dkg
koperek 0,5 pęczka
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z pieczarkami

Jajka gotujemy na twardo, chłodzimy i obieramy. Pieczarki gotujemy w wodzie z kucharkiem ok. 10 min. Koper drobno kroimy. Jajka i pieczarki mielimy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak