Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z koprem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
koper świeży
majonez 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z koprem

Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie i ostudzić. Obrać, rozgnieść dokładnie widelcem. Koperek umyć, osuszyć i posiekać na drobno. Do jajek dodać majonez lub jogurt i koperek. Oprószyć solą i pieprzem. Wymieszać i podawać do pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kikiriki 01.10.2012 18:28
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak