Pasta jajeczna pełna zdrowia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaj

    5 szt
  • rzodkiewki

    1 pęczek
  • szczypior

    2 łyżki
  • ser żółty

    10 dag
  • majonez

    2 łyżki
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować, posiekać, szczypior posiekać, resztękładników zetrzeć na tarce na grubych oczkach i wymieszać z majonezem, Doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Urszula5 13.05.2012 18:49
bardzo prosto i szybko się robi a jaki potem jest efekt- super
gosia47-47 06.06.2011 10:12
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat