pasta jajeczna bogata

pasta jajeczna bogata

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja na twardo

    5
  • margaryna

    15 dag
  • cebula

    1
  • słucha kiełbasa

    8 dag
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Utrzeć margarynę, dodać starte jaja na tarce o dużych oczkach. Rozetrzeć na koniec dodać drobno posiekaną cebulę, kiełbasę startą na tarce i przyprawy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iwona332

06.07.2011 11:25
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat