Pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek

    garść
  • majonez

    2 łyżki
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cebula

    1/2 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jaja kroimy w kostkę, a następnie przecieramy przez sitko. Do jajek dodajemy posiekaną w drobniutką kosteczkę cebulę i garść posiekanego szczypiorku. Dodajemy majonez, musztardę i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bart 01.08.2011 22:38
zawsze dobra
rosik93 09.05.2011 23:57
lubie
ewelina/bunia 18.03.2011 09:29
lubię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat