Pasta do kanapek z wędzonej makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 sztuka
  • ogórek konserwowy

    5 sztuk
  • cebula

    1 sztuka
  • majonez tradycyjny

  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • jaja na twardo

    5 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić.Cebule ogórki i ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę.
Z makreli usunąć ości i rozdrobnić.
Wszystko połączyć, dodać majonez.
Doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat