Pasta czosnkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    10 łyzek
  • czosnek

    8 ząbków
  • sól

  • ser biały

    30 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser dokładnie rozetrzeć ze śmietaną dodać starty czosnek i doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia40 19.08.2012 13:54
fajna
mirosława4 04.06.2012 16:37
super
RenataZ-et 26.04.2012 22:06
świetna!
IKrakowianka 16.01.2012 19:14
bardzo lubię takie pasty
Wafelek2601 02.01.2012 09:43
smaczna
Monika193 23.11.2011 11:03
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat