Przepis i sposób przygotowania na: Pascha z białą czekoladą
Po zastygnięciu formować małe porcje, obtaczać w polewie z roztopionej białej czekolady ze śmietaną oraz w wiórkach. Dowolnie ozdobić :)
twaróg zmielony |
0,5 kg
|
wanilia |
2 laski
|
żółtko jajek |
3 sztuki
|
cukier |
2 łyżki
|
śmietana 30% |
2/3 szklanka
|
masło |
100 gram
|
rodzynki |
100 gram
|
biała czekolada |
100 gram
|
biała czekolada |
100 gram
|
śmietana 30% |
2 łyżki
|
wiórki kokosowe |
1 szklanka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: