Parówki z nadzieniem

Parówki z nadzieniem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółty ser

    4 plastry
  • wędzony boczek

    8 plastrów
  • sproszkowana papryka

    do smaku
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    do smaku
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • parówki cielęce

    8 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki naciąć wzdłuż, wcisnąć plaster żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku. Oprószyć to wszystko przyprawą uniwersalną i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i popruszyć natką pietruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

owocówka

17.09.2011 08:21
mniam

ronald88

28.08.2011 09:20
super

satysfakcjakuchenna

17.07.2011 20:39
fajne

szajba2

14.05.2011 19:37
komu nie smakuje ten parówa

Aniunia773

01.05.2011 17:11
ciekawy przepis

rakow2

14.01.2011 14:51
lubię parówy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat