Parówki z nadzieniem

Parówki z nadzieniem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółty ser

    4 plastry
  • wędzony boczek

    8 plastrów
  • sproszkowana papryka

    do smaku
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    do smaku
  • natka pietruszki

    1 łyżka
  • parówki cielęce

    8 sztuk
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Parówki z nadzieniem

Parówki naciąć wzdłuż, wcisnąć plaster żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku. Oprószyć to wszystko przyprawą uniwersalną i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i popruszyć natką pietruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

owocówka 17.09.2011 08:21
mniam
ronald88 28.08.2011 09:20
super
satysfakcjakuchenna 17.07.2011 20:39
fajne
szajba2 14.05.2011 19:37
komu nie smakuje ten parówa
Aniunia773 01.05.2011 17:11
ciekawy przepis
rakow2
rakow2 14.01.2011 14:51
lubię parówy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat