parówki na grill

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki cienkie

    10 szt.
  • ser żółty

    5 dkg
  • boczek wędzony

    10 plastrów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

parówki nacinamy wzdłuż na ok 0,5 cm głębokości i nadziewamy kawałkami sera. Owijamy każdą parówkę plastrem boczku i grillujemy. W trakcie grillowania posypujemy przyprawą pikantną Prymat.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jasiek 15.08.2011 11:47
lubię paróweczki
marcia71 21.06.2011 15:55
dobre
gosia561 27.05.2011 11:57
świedne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat