Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana serem
Kroki postępowania
Masą serową nadziewamy płaty papryki zwijając je w ruloniki jak na zdjęciu.
ocet winny | 125 ml |
sól | 3 łyżki |
cukier | 3 łyżki |
ser biały | 200 g |
ser feta | 100 g |
czosnek | 4 ząbki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 sztuka |
bazylia | |
oliwki | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 ziarenka |
papryka | 1,2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: