Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 szt
cebula 1 szt
pierś z kurczaka 150 g
olej do smażenia
brokuł 6 rózyczek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana

papryke umyć .obciąć wierzch z ogonkiem ,ale nie wyrzucać .Wydrążyć środki.
Pierś z kurczaka umyć ,pokroić drobno i podsmażyć z cebulką na oleju z przyprawami.Dodać 2 większe rózyczki brokuła..Tak przygotowanym mięsem napełniamy papryki. przykrywamy obciętymi wierzchami.Układamy je w naczyniu do zapiekania ,wkoło układamy rózyczki brokuła i zapiekamy w 180st ok 40min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smaczna_B 08.04.2014 18:11
pyszna , bardzo lubię !!
Wiesława1 02.04.2014 18:14
pyszne danie
Czyki 02.04.2014 13:09
Jak tu smacznie u Ciebie:)
pajbek 02.04.2014 12:08
Takie pyszności chętnie zjem :-)
Katarzyna59 02.04.2014 11:49
pyszna papryka
adelajda 02.04.2014 11:11
super danie dawno nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak