Paluszki rybne według Agi

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety rybne

    1/2 kg
  • marchewka

  • cebula

  • czosnek

    ząbek
  • bułka

    1 mała
  • jajko

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę namaczamy i odciskamy.Cebulę i czosnek obieramy.Marchewkę obieramy i trzemy na drobnych oczkach.Rybę,cebulę,czosnek i bułkę mielimy w maszynce,do masy dodajemy marchewkę,jajko,trochę bułki tartej.Wyrabiamy masę,doprawiamy solą i pieprzem.Formujemy wałeczki,obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor.Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gibli 12.04.2015 11:49
bardzo smaczne
Malgorzata549 23.03.2015 11:04
apetyczny przepis
Ela15 22.01.2015 09:31
fajny przepis
Barbara/zuza22_85 20.05.2012 20:01
fajne
Miki 19.04.2012 15:15
mniam
Krystyna32 26.12.2011 10:14
extra
MAR3STA 22.12.2011 14:09
super, mniam
irenka 18.12.2011 16:20
pyszne,lubię
rjustysia 28.11.2011 11:39
smaczne
jerry1 28.11.2011 11:05
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat