Owoce w ubraniu

Owoce w ubraniu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada

    50 g
  • woda

    2 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Owoce w ubraniu

Czekoladę roztapiamy z wodą. Dowolne owoce ( kawałki banana, wiśie, truskawki, jak również orzechy, migdały) zanurzamy częściowo lub całkowicie w czekoladzie. Suszymy ok. 10 min. na papierze pergaminowym. Doskonałe do udekorowania ciasta jak również jako przystawka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat