Ostry dip chrzanowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana gęsta

    10 dkg
  • sok z cytryny

  • chrzan

    2 łyżeczki
  • sól

  • pieprz

  • natka pietruszki

  • twarożek

    10 (śmietankowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twarożek miksujemy ze śmietaną,dodajemy chrzan,doprawiamy solą i pieprzem.Gotowy dip posypujemy posiekana natka i chłodzimy.Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
teresa18 18.08.2012 20:22
ciekawy
Barbara/zuza22_85 05.05.2012 21:47
fajny dip
Krystyna32 03.02.2012 00:07
super
Wacław 07.11.2011 08:59
smaczny !
Wacław 07.11.2011 08:59
smaczny !
Motorek 10.09.2011 09:50
super
Grazyna0211 31.08.2011 10:35
super!
Ania67 30.05.2011 09:03
bardzo fajny
joanna77 14.04.2011 11:46
Tylko nie chrzanowy,wypraszam sobie!!!
Mariusz10 12.04.2011 23:45
fajny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat