OSCYPEK SMAŻONY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • OSCYPER GÓRALSKI

    WG POTRZEBY
  • olej

    do smażenia
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w plasterki i wrzucamy na bardzo mocno rozgrzany olej. Przypiekamy z obu stron. Podajemy na ciepło z żurawiną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
elwal 16.07.2011 16:52
Kocham oscypek chyba w każdej postaci :)
Krzysztof42 21.10.2010 15:35
łoscypka nie lubię
Joanna120 06.10.2010 14:33
fajnie by było samemu umieć robić

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat