Orzechowe roladki z fileta

Orzechowe roladki z fileta

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    50 dkg
  • twarożek

    15 dkg
  • orzechy włoskie

    10 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rozbić dość ciebko, opruszyć przyprawą do gyrosa. Twarożek urobić z odrobiną śmietany, drobno pokrojonymi orzechami oraz solą i pieprzem. Na środku każdego fileta układamy farsz i rolujemy. Roladki spinamy wykałaczkami i pieczemy na gorącym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
treonina 03.04.2012 17:15
może być smaczne!
Kekerboom 03.04.2012 16:36
Ciekawa potrawa ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat