Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z kremem miodowym
2. Białka jajek ubijamy na sztywną pianę z odrobiną soli, a następnie dodajemy żółtka i mąkę , które mieszamy delikatnie łyżką. Smażymy omlet, który smarujemy kremem miodowym
jajko | 3 sztuki |
sól | 1 szczypta |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mleko 2% | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
miód | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
masło lub margaryna | 100 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: