Ogóreczki nadziewane pastą twarogową

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    1/2 kostki
  • śmietana

    1 łyżka
  • Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

  • koperek

  • tuńczyk w sosie własnym

    1/2 szt
  • cebula

    1 szt
  • ogórki

    5 małe
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg kruszymy do miseczki solimy go lekko do smaku . Tuńczyka odcedzamy z zalewy i dodajemy do twarożku . Cebulę siekamy drobno dodajemy do pasty .Mieszamy .Doprawiamy pieprzem kolorowym . Ogórki dobrze myjemy łyżeczką wyciągamy pestki .Nakładamy pastę .Ozdabiamy koperkiem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mufinka79 21.08.2012 20:16
fajny pomysł
aginaa 21.08.2012 19:20
smaczne
agaK. 21.08.2012 14:34
pyszne
EWI 21.08.2012 08:53
pycha
iwa643 21.08.2012 08:30
polecam na śniadanie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat