Obiadowa surówka z pekinki i kapusty czerwonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    300 g
  • majonez

    1 łyżka
  • szczypiorek

  • kapusta czerwona

    100 w zalewie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską kroimy dość drobno i wrzucamy do miseczki, następnie dodajemy około dwie łyżki kapusty czerwonej (około 100g) ze słoika w zalewie słodko-kwasnej (ja miałam z dodatkiem tartego jabłka) oraz łyżkę majonezu - wszystko należy wymierzać. Na koniec dodajemy posiekany szczypiorek. Całość mieszamy i zostawiamy na 5 minut aby smaki się przegryzły

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kasia36 14.10.2013 22:09
Smaczna surówka
jolanta19 13.08.2012 19:09
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat