Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obiadowa pekinka z rzodkiewką i majonezem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 szt - średniej kapusty
rzodkiewka 5-7 kulek
majonez 1 łyżka
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Obiadowa pekinka z rzodkiewką i majonezem

Kapustę pekińską szatkujemy, przekładamy do miski. Rzodkiewki myjemy, osuszamy i odcinamy końce - ścieramy na dużych oczkach na tarce do jarzyn, przekładamy do kapusty. Całość mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Tuż przed podaniem dodajemy majonez, mieszamy i podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jola91 19.09.2014 15:37
Szybko i smacznie, tak jak lubię
Margo1 19.09.2014 08:12
prosta i smaczna
Futka 18.09.2014 21:49
Pyszna i zdrowa - mniam :D
Gracer 18.09.2014 19:29
smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak