Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Niby chińszczyzna.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone z indyka 0,5 kg
MIESZANKA CHIŃSKA MROŻONA 1 opakowanie
ryż 400 g
sos sojowy do smaku
chili do smaku
sól do smaku
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Niby chińszczyzna.

- poddusić mięso mielone
- wsypać mrożonkę chińską, podlać wodą i dusić do miękkości
- przyprawić chili (wg. uznania), solą i sosem sojowym, poddusić jescze chwilę tak aby wyparowało jak najwięcej wody
- ryż gotujemy według receptury
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 23.11.2013 19:30
smaczne jedzonko
Dorota59 23.11.2013 18:30
smaczna potrawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak