Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki z farszem mięsno - pieczarkowym z sosem czosnkowym
Kroki postępowania
Na naleśniki układamy farsz i polewamy sosem.
mąka pszenna |
1 szklanka
|
woda letnia |
1 szklanka
|
jajko |
2 szt
|
sól |
do smaku
|
tłuszcz do smażenia |
|
pierś z kurczaka |
1 szt
|
pieczarki |
250 g
|
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat |
do smaku
|
ser żółty starty |
do smaku
|
tłuszcz do smażenia |
|
jogurt naturalny |
100 ml
|
majonez light |
100 ml
|
czosnek ząbki |
3 szt
|
Majeranek suszony Prymat |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: