Składniki:
jaja | 2 szt |
mąka | 2 szkl. |
woda | 1 szkl. |
mleko 3,2% | 1 szkl. |
cukier kryształ | 1 łyżka |
sól szczypta | |
olej | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
cukier kryształ | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
twaróg | 250 (półtłusty) |
jaja | 2 szt |
mąka | 2 szkl. |
woda | 1 szkl. |
mleko 3,2% | 1 szkl. |
cukier kryształ | 1 łyżka |
sól szczypta | |
olej | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
cukier kryształ | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
twaróg | 250 (półtłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: