Nadziewane pomidory

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidory nadziewane

    5 szt
  • kasza jęczmienna

    100 g
  • boczek

    30 dkg
  • cebula czerwona

    25 dkg
  • ogórek świeży

    1 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pokroić w kostkę boczek i podsmażyć, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i ogórek. Kaszę ugotować do miekkości.Wymieszać wszystkie składniki razem i nadziać wydrążone wcześniej pomidory.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mariusz10 29.12.2011 19:38
super
Ania67 03.08.2011 08:54
rewelacja
Mariolka1 01.12.2010 17:39
smacze

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat