Muszle – fantazyjne śniadanie wakacyjne

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt
  • jogurt bałkański

  • sczypiorek, koperek

  • makaron muszle

    0,5 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Makaron muszle ugotować na miękko.
2. Napełnić pastą jajeczną (jaja wymieszane ze szczypiorkiem i koperkiem + odrobina jogurtu naturalnego; pieprz, sól).
Przyozdobić rzodkiewką, ogórkiem i papryką świeżą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zofia12 14.07.2010 08:58
Bardzo inspirujące te muszle:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat