Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa pasta z wędzonej makreli

5.0
(36)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 2 szt
jajko ugotowane na twardo 5 szt
szczypiorek 1 pęczek
cebula 1/2 szt
ogórki konserwowe 3-4 szt
majonez 3-4 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa pasta z wędzonej makreli

Makrele obieramy ze skóry i usuwamy ości. Ugotowane jajka, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy. Składniki przekładamy do miski dodajemy majonez i musztardę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 07.12.2014 09:44
apetyczna jak i same zdjęcia
IKrakowianka 05.12.2014 21:19
świetna jest taka pasta
Barbara13 05.12.2014 20:54
smakowicie się prezentuje,moje smaki :)
monika141 05.12.2014 17:35
pyszna pasta ,z makrelki mniam!
barbara11561 05.12.2014 14:47
pyszna pasta do domowych bułeczek:)
erym 05.12.2014 14:43
uwielbiam takie pasty!
gosia56 05.12.2014 14:13
na pewno pyszna ;)
Krystyna32 05.12.2014 13:44
bardzo smaczna
Edith85 05.12.2014 11:21
jak smakowicie wygląda
Ola1984 05.12.2014 10:42
Uwielbiam pasty kanapkowe szczególnie rybne. Twoja wygląda przesmacznie!
Konczi 05.12.2014 10:09
piękne zdjęcie :)) pasta smaczniutka
2milutka 05.12.2014 09:56
wspaniale wygląda:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak