Mus morelowy

Mus morelowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • morele

    25 dkg
  • cukier wanilinowy

    1 opakowanie
  • twaróg

    25 dkg
  • cukier

    1/2 szklanki
  • sok z cytryny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Mus morelowy

Morele sparz i zdejmij z nich skórkę. Zmiksuj z cukrem waniliowym. Twaróg zmiel, dodać do moreli, wymieszaj. Dodać cukier i sok z cytryny. Zmiksuj wszystko razem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Iwona51
Iwona51 28.12.2011 00:26
smaczny
Seba 25.12.2011 00:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat