mus melisowy

mus melisowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • melisa

    1pęczek
  • jogurt

    50ml
  • śmietana kremówka

    200ml
  • skórka starta z limonki

    2
  • biała czekolada

    5dag
  • likier miętowy

  • sok z limonki

    (do smaku)
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania mus melisowy

Listki melisy zmiksować z jogurtem,skórką i sokiem z limonki.Kremówkę ubić.Czekoladę rozpuścić na parze i połączyć ze śmietaną,domieszać jogurt z miętą i likier.Rozłożyć do pucharków.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

joanna77 30.05.2011 10:03
fajne
agata1722
agata1722 16.02.2011 11:09
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat