Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny z jagodami i kruszonką
Kroki postępowania
W formie na muffiny rozkładam papierowe papilotki, które napełniam masą. Wierzch posypuję kruszonką.
Po ostudzeniu oprószam muffiny cukrem pudrem.
mąka pszenna | 1,5 szkl. |
cukier | 3/4 szczypta |
proszek do pieczenia | 2 łyżecz. |
olej | 1/3 szkl. |
jajko | 1 szt. |
mleko | 1/2 szkl. |
jagody | 1 szkl. |
cukier | 1/2 szkl. |
masło | 1/4 kostki |
mąka | 1/2 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: