Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria po małopolsku

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki świeże 1/2 kg/ gruntowe
cebula biała 1 szt.
twaróg 15 dag
śmietana 1/2 szklanki
koperek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria po małopolsku

Wykonanie:
Ogórki obrać, poszatkować i posolić. Następnie zlać sok, dodać pokrojoną cebule i pokruszony ser. Doprawić do smaku, wymieszać ze śmietaną, posypać koperkiem i podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 27.06.2015 14:33
Fajnie, ze z twarogiem.
jagoda5913 27.06.2015 12:22
Pomysł taki inny,bo z cebulą.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak