Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna grillowana z koperkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 2 sztuki
Sól ziołowa jodowana Prymat 1 łyżeczka
masło plasterek na kawałek
koperek kilka gałązek

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna grillowana z koperkiem

Fileta z miruny bez skóry odmrozić i pokroić na kawałki. Posypać solą ziołową i pozostawić na conajmniej godzinę. Na każdy kawałek położyć plasterek masła i gałązki koperku. Zawinąć i grillować kilkanaście minut pod przykryciem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

luna76 10.06.2015 10:39
rewelacyjne danie :)
Aannkaa82 09.06.2015 19:05
Nie jadłm grillowanej ale ogóelnie mirunę bardzo lubie, pyszna rybka. :)
w mojej kuchni 09.06.2015 18:35
pyszne danie obiadowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak