Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z grzybami

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
cebula 1 szt
podgrzybki 1 szkl odgotowanych
chleb czerstwy 2 kromki
jajko
sól i pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z grzybami

Cebulę zeszklić, dodać grzyby, podsmażyć 10 minut. Doprawić solą i pieprzem. Do mięsa dodać grzyby, namoczony i odciśnięty chleb, jajko i przyprawy. Dokładnie wymieszać. Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na brązowo. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

inka2012 19.09.2015 14:00
aż chce się jeść :)
Anna169Hosz 19.09.2015 13:15
Moje smaki, aż dostałam ślinotoku:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak