Mielone

Mielone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 szt
  • bułka

    2 namoczona w wodzie
  • karkówka

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mielimy dodajemy jajko szczypte soli i pieprzu nastepnie dodajemy cebule pokrojona w drobną kostne i dwie odsaczone z wody bułki nastepnie wszystko dokładnie mieszamy nastepnie formujemy kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju ok 20 min obracajac je od czasu do czasu

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

12.10.2011 16:22
dobre mielone nie jest złe

szajba2

08.10.2011 18:29
dobre do ziemniaczków

Justyna Jussstiii

17.09.2011 14:16
super

Justyna Jussstiii

17.09.2011 14:16
super

jasiek

14.08.2011 17:03
dobre

rakow2

23.03.2011 16:08
mielone - moje ulubione

eduszo

05.01.2011 14:56
Proste i szybkie danie.

BozenA

09.10.2010 20:13
pycha

BozenA

09.10.2010 20:13
pycha

Smakosz6

03.10.2010 15:06
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat