Mielone

Mielone

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 szt
  • bułka

    2 namoczona w wodzie
  • karkówka

    1 kg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Mielone

Mięso mielimy dodajemy jajko szczypte soli i pieprzu nastepnie dodajemy cebule pokrojona w drobną kostne i dwie odsaczone z wody bułki nastepnie wszystko dokładnie mieszamy nastepnie formujemy kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju ok 20 min obracajac je od czasu do czasu

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Barbara55 12.10.2011 16:22
dobre mielone nie jest złe
szajba2 08.10.2011 18:29
dobre do ziemniaczków
Justyna Jussstiii 17.09.2011 14:16
super
Justyna Jussstiii 17.09.2011 14:16
super
jasiek 14.08.2011 17:03
dobre
rakow2
rakow2 23.03.2011 16:08
mielone - moje ulubione
eduszo
eduszo 05.01.2011 14:56
Proste i szybkie danie.
BozenA 09.10.2010 20:13
pycha
BozenA 09.10.2010 20:13
pycha
Smakosz6 03.10.2010 15:06
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat