Medaliony grilowane z imbirem

Medaliony grilowane z imbirem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

    4 szt,medaloiny mrożone
  • Pieprz cytrynowy mielony Prymat

    1 łyżeczka
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1/2 łyżeczki
  • oliwa

    2 łyżeczki
  • Imbir mielony Prymat

    1 łyżeczka
  • sok z cytryny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Medaliony grilowane z imbirem

Medaliony odmrozić i osuszyć .Polać oliwą z oliwek ,posypać pieprzem cytrynowym ,czarnym i imbirem w proszku .Skropić sokiem z cytryny .
Włożyć do lodówki do zamarynowania na 20 minut .
Wyjąć i grillować na patelni grillowej lub tradycyjnym na tackach po 3 minuty przewracając na drugą stronę .Podawać z sałatką dowolną .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat