Maślanka na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maślanka

    1 litr
  • mąka

    3 łyzeczki
  • śmietana

    3/4 szkl
  • koper świeży

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do maślanki dać posiekany koperek, sól i mąkę. Wszystko wymieszać i zagotować. Do gotującej maślanki wlać śmietanę i doprawić solą. Podawać z grzankami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mirosława4 26.08.2013 12:22
ciekawy przepis
IKrakowianka 23.07.2012 22:28
ciekawe
jeta72 19.06.2012 21:36
fajna :-)
Aneta41 28.05.2012 11:28
fajna
MagdaXXX 03.05.2012 10:42
tak jeszcze nie jadłam maślanki
pipi765 20.01.2012 11:44
pyszne sa
Monika193 18.01.2012 11:31
super
berys18 05.01.2012 20:37
ciekawy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat