masełko zimowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    0,5 kostki
  • czosnek

    3 ząbki
  • imbir

    1 cm
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

czosnek i imbir zetrzeć na drobnej tarce + do miękkiego masła i wymieszać.

wstawić do lodówki

można używać do smarowania chleba ale najlepsze jest do gorącego mleka.
zdrowe, polecam na zimę:)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 12.06.2013 10:14
nie robiłam jeszcze takiego masełka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat