Masełko czosnkowe

Masełko czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 kostka
  • czosnek

    5 ząbków
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Masełko czosnkowe

Posiekany czosnek zetrzeć z solą, dodać miękkie masło i utrzeć razem. Przechowywać w lodówce.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

aleksa123 10.03.2012 20:08
pyszne
Motorek 15.01.2012 17:17
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat