masa do przełożenia wafla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    300 g
  • kakao

    3 łyżki
  • mleko skondensowane

    1,5 puszki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę ubijamy na puch, stopniowo dodajemy ugotowane mleko skondensowane, na końcu dodajemy kakao

masa iest idealna do przekładania andrutów, ale mozna ją też dodawać do ciast

uwaga jest bardzo słodka

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marcinek 25.04.2012 12:59
Pycha
SylwiaMagdaSabin 20.11.2011 12:30
fajny pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat