Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowane polędwiczki grilowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 500 gram
olej rzepakowy 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżeczki
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane polędwiczki grilowane

Mięso myjemy, osuszamy i kroimy w 2 cm plastry. Pozostałe składniki mieszamy i nacieramy nimi mięso. Następnie owijamy je szczelnie folią i odstawiamy na KILKA GODZIN do lodówki. Grillujemy według uznania jaki stopień wypieczenia lubimy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak