Przepis i sposób przygotowania na: Marynata z warzyw do mięs
Wszystkie składniki wymieszać i obłożyć nimi mięso. Przykryć i wstawić do lodówki, na co najmniej dwa dni.
cebula | 150 g |
marchew | 150 g |
seler korzeniowy | 100 g |
seler naciowy | 50 g |
pietruszka | 50 g |
por | 50 g |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 15 ziarenek |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
tymianek | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
oregano świeże | |
natka pietruszki | |
olej | 0,1 l |
ocet winny czerwony | 0,05 l |
czosnek | 5 ząbków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: