Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada z agrestu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przecier z jabłek 80 dg
przecier z agrestu 80 dg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada z agrestu

Połączyć obydwa przeciery i odparować. Następnie dodać cukier i gotować. Gorącą marmoladę włożyć do słoików. Można ją aromatyzować skórką z cytryny, która należy dodać podczas gotowania, natomiast pod koniec należy ją usunąć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak