Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z pieczarkami i cebulą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron rurki kilka garści
pieczarki 250 gram
cebula 1 sztuka
ser żółty 200 gram
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z pieczarkami i cebulą

Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Cebulę obrać i pokroić. Pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę i zeszklić na patelni. Dodać na patelnię ugotowany makaron. Smażyć około 10 minut. Następnie przełożyć wszystko do naczynia żaroodpornego, posypać tartym żółtym serem. Zapiekać około 10 minut w 180 stopniach Celsjisza. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 06.10.2016 08:01
pyszny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak